Diumenge 3 de juliol a les 9:00 del vespre.
8e Sopar CUBAT en el Follia
Un recorregut per tots els racons del
restaurant
27 tapes amb productes catalans
Vins, caves i cerveses
Música en viu, DJ.
Una festa que no us podeu perdre
Preu 60

Reservar 8e Sopar CUBAT en el Follia

6 + 9 =

Pollastre Pota Blava

La Indicació Geogràfia Protegida de pollastre i capó del Prat és l’únic de l’Estat reconegut amb aquesta denominació específica, i empara als exemplars de la raça catalana Prat. La seva criança natural fa que la seva carn tingui una qualitat gustativa excepcional.

Escarxofa del Prat

La carxofa (o escarxofa, com tradicionalment se l’anomena al Baix Llobregat) és la verdura més emblemàtica del Prat i de la comarca. Té més de cent anys d’història i és la reina dels cultius del Delta, amb més de 500 ha. conreades al Baix Llobregat i amb una elevada qualitat.

 

Espàrrecs de Gavà

És un espàrrec blanc allargat, de mida mitjana i de textura fibrosa. Es caracteritza pel sabor lleument amarg al paladar. El Baix Llobregat és la única zona de Catalunya on es fa aquesta hortalissa a causa de les particulars característiques del sòl que necessita, arenós i poc compacte, i del clima, calorós durant els mesos de la collita.

Cireres

El Baix Llobregat produeix la meitat de les cireres de Catalunya, i n’és la principal comarca productora, amb unes 200 famílies que viuen del cultiu d’aquesta fruita, sobretot a les zones muntanyoses de la comarca. La població de Sant Climent de Llobregat, fins i tot, va rebre el nom de Cirerer del Llobregat durant la primera meitat del segle XX.

ROSA FARRÉS
LA LLUNA EN UN COVE

 

MANEL ARMENGOL
MAJOR 36

XAVIER LLANOS
PLATS

 

JOAN I ESTER FERNÀNDEZ
L’APAT

 

GERARD SOLÍS
EL RACÓ

DOMINGO MORILLA
CALMINGO

ENRIC ROIG
CAN RAFEL

 

JÓ BAIXAS
FOLLIA

JOAN MASCARÓ
EL MIRADOR DE SANT JUST

Contactar amb Cubat

7 + 4 =

Pin It on Pinterest

Share This
×

Hola, Sóc la Rosa

En què et podem ajudar ?

Escriu-per WhatsApp

× Com puc ajudar-te?