La Cuina

La nostra Cuina

Considerat com un dels millors restaurants del Prat, La Lluna en un Cove ofereix el millor de la cuina catalana.

Treballem amb productes altament seleccionats del nostre hort i de la zona per a l’elaboració dels plats, des del primer fins a l’últim pas en la nostra cuina.

Amb especial protagonisme a la nostra carta el Pollastre Pota Blava.

 

Productes Quilòmetre zero

Els productes de “quilòmetre zero”, també coneguts com de “proximitat” o de “cadena curta”, s’elaboren i comercialitzen de forma local. Els productes són així més frescos i propers als consumidors, alhora que la petjada ecològica es redueix.

Així que en la Lluna en un Cove es cuinen plats de Km0, en els quals prioritzem l’agricultura propera i ecològica, utilitzant aliments de temporada, evitant l’ús de transgènics.

Un plat és considerat Km0 quan la major part dels ingredients que els componen es compren directament als camperols locals, situats a menys de 100 km.

 

Hort propi

Els avantatges de ser el seu propi proveïdor de verdures i hortalisses són evidents, però, segons Rosa Farrés, Xef de la Lluna a en un Cove n’hi ha una que destaca sobre les altres: “Cultiu el que vull cuinar, planifico amb antelació i només les serveixo als meus clients quan el producte està en la seva plenitud, en la seva màxima expressió “.

Et permet dissenyar productes a mida i en relació exclusiva amb les creacions que vols materialitzar. A més de mantenir una relació de frescor i un equilibri entre el que necessites i el que la terra t’ofereix. Sobretot, et permet utilitzar els productes en el seu estat perfecte, al punt òptim “.

Pin It on Pinterest

Share This
×

Hola, Sóc la Rosa

En què et podem ajudar ?

Escriu-per WhatsApp

× Com puc ajudar-te?